Tuesday, October 8, 2013

 

Obiceiurile proaste care distrug relatiile de cuplu; Ce sa mananci ca sa obtii un abdomen plat in cel mai scurt timp; Ce risti daca dormi mai mult de 10 ore pe noapte

Metode de a scapa de mirosul de tigara din locuinta sau masina ta. Esti fumator si oricat ai aerisi locuinta sau masina, mirosul de tutun persista? Iata cateva trucuri pentru a scapa de mirosul de tutun. Aspira - Microparticule solide ale fumului de tigara pot fi inlaturate prin aspirare. De asemenea, covorasele si scaunele din autoturism pot fi si ele aspirate. Apoi, lasa geamurile deschise si aeriseste bine camera sau masina, scrie Libertatea.

Ce risti daca dormi mai mult de 10 ore pe noapte. Nenumarate studii au aratat ca lipsa somnului poate cauza diferite afectiuni. O noua cercetare insa, atrage atentia ca nu ne face bine nici sa dormim prea mult. Un studiu realizat pe 50.000 de persoane a scos la iveala ca oamenii care dorm mi mult de 10 ore pe noapte au acelasi risc ca cei care dorm mai putin de 6 ore. Toti pot face boli grave, cum ar fi diabet, obezitate, anxietate sau afectiuni cardiace, potrivit Doctorulzilei.
 
 
 
Citeste articolul integral pe: revistapresei.hotnews.ro

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?