Friday, November 1, 2013

 

Cum te oprești din mâncatul irațional

Mâncatul excesiv, în neștire, din cauza plictiselii, a stresului, a unei stări de anxietate, ori depresie, dar și în timp ce te ocupi de alte sarcini poate fi un obicei periculos care pe lângă faptul că îngrașă, îți poate periclita sănătatea. Află cum poți scăpa de acest obicei.

O alimentație irațională determină individul să aleagă adesea alimente bogate în calorii, zahăr și grăsimi, să sară peste mesele zilnice, iar atunci când mănâncă au tendința de a consuma cantități imense de mâncare, notează Fit Day.

Pentru a evita să cazi în capcana mâncatului irațional, este important, în primul rând, să eviți săritul peste masa de dimineață. Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, care îți oferă atât energia necesară pentru începutul zilei, dar te ferește totodată de excesul de kilograme. Cei care aleg să amâne masa de dimineață vor resimți senzația de foame mai târziu și vor alege fie să consume diverse gustări pe parcursul zilei, fie să mănânce cantități mai generoase de alimente la masa de prânz.


Citeste articolul integral pe: semneletimpului.ro

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?