Wednesday, December 8, 2010
Reguli pentru corectarea alimentatiei
- a nu minca nimic intre mese
- a minca incet, bine mestecat
- micul dejun sa fie consistent -cel mai bine cind ajunge masa cea mai importanta din zi
- prinzul moderat
- cina devreme -ora 18 -cu 4-5 ore inainte de culcare - a nu se sevi multe feluri de mincare la o masa
- evtarea grasimilor ( mai bine se consuma piine)
- evtarea zaharului (1/3 din zaharul ingerat se transforma in grasimi de depozit in organism)
- a se consuma mai multe legume , fructe , cereale integrale ( acestea contin multe fibre care "matura" pur si simplu grasimile si toxinele din corp)
- exercitii fizice in mod regulat.
- a minca incet, bine mestecat
- micul dejun sa fie consistent -cel mai bine cind ajunge masa cea mai importanta din zi
- prinzul moderat
- cina devreme -ora 18 -cu 4-5 ore inainte de culcare - a nu se sevi multe feluri de mincare la o masa
- evtarea grasimilor ( mai bine se consuma piine)
- evtarea zaharului (1/3 din zaharul ingerat se transforma in grasimi de depozit in organism)
- a se consuma mai multe legume , fructe , cereale integrale ( acestea contin multe fibre care "matura" pur si simplu grasimile si toxinele din corp)
- exercitii fizice in mod regulat.
Labels: Reguli pentru corectarea alimentatiei
Post a Comment