Thursday, November 10, 2011

 

"ATRACTIA" RETETELOR-MINUNE DE SLABIT CONDUC LA EFECTE DRAMATICE

Vedeţi imaginea la dimensiunea completă


In majoritatea cazurilor cheltuim o groaza de bani pe tot felul de retete de slabit care mai de care mai sofisticate, mai originale, insa rezultatele intarzie sa apara sau sant descurajatoare. Controlul greutatii corporale este mai greu de obtinut decat controlul asupra dependentei de tutun, alcool sau droguri.
Este mai intelept sa te resemnezi si sa ramai asa cum esti, decat sa treci de la o cura de slabit la alta. Daca alegi sa sari de la o cura la alta si sa slabesti cateva kilograme care in decurs de cateva saptamani le pui la loc si a ramane supraponderal, atunci este mai bine sa te resemnezi. Cercetarile au aratat ca acest efect degradeaza tesuturile organismului dar mai ales muschii si oasele. Asadar, organismul este foarte slabit si este predispus la imbonlavire, nu scapa de excesul de grasime, astfel este mai bine sa ramai supraponderal dar nu este ceva sanatos. Greutatea excesiva agraveaza sanatatea si scurteaza viata.
Solutia ar fi, ca persoanele supraponderale sa-si revizuiasca atitudinea si gandirea.E timpul sa fim realisti si sa acceptam ca obezitatea este o boala grava care poate ameninta viata. Insa, obezitatea necesita o atentie mai cuprinzatoare si care presupune mai multe schimbari ale stilului de viata. Aceste schimbari sunt:
- Un angajament pentru toata viata.Chiar daca se intampla uneori sa intreceti masura, nu inseamna ca ati uitat de angajament, va puteti relua angajamentul si incepeti din nou, aceste esecuri vor fi din ce in ce mai rare.
- sa va identificati domeniile cu probleme.Identificati-va si schimbati-va obiceiurile care promoveaza obezitatea, aceste obiceiuri pot presupune masuri simple, cum ar fi rnuntarea la bauturi racoritoare, reducerea consumului de grasimi.
- Ocazia de a te schimba. Aceasta are o importanta foarte mare.Scapati de khilograme nu doar pentru a va face placut altora ci pentru a fi mai aratos, mai atractiv pentru dumneavoastra.Nu trebuie sa fie un scop mentinerea greutatii, ci imbunatatirea starii de sanatate.
Acest plan nu este irealizabil. Multi reusesc sa-l puna in practica si sa-l mentina. Daca puneti suflet cu siguranta veti reusi.

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?