Thursday, November 10, 2011

 

Credeti ca nu puteti supravietui daca nu consumati gustari intre mese?


 
Lucrurile stau in felul urmator: V-ati obisnuit sa consumati aceste alimente rafinate, sarace in fibre,bogate in grasimi si zahar si care contin prea putine glucide. Asadar, un mic dejun care sa contina fulgi de cereale indulcite cu suc natural de portocale este foarte repede digerat. Zaharul trece foarte repede in sange, creste nivelul zaharului sangvin si determina o stare de bine.Aceasta stare nu dureaza foarte mult, apare o stare de slabiciune urmand ca ciclul sa se repete. Pe de alta parte, daca consumati la micul dejun cereale integrale fierte si cateva fructe proaspete consumate in starea lor naturala,este clar ca acest mic dejun ne da un flux de energie pe tot parcursul diminetii.
 Servirea gustarilor intre mese este doar un obicei.Trebuie doar adaptat un program regulat de servire a meselor. Dar, ceea ce este mai important este faptul ca ,cei care servesc mesele regulat si care sunt alcatuite din alimente bogate in fibre au mai putine probleme digestive. Timpul ideal intre mese este de sase ore intre ele.
 Va dau o sugestie de a renunta la gustarile dintre mese; beti un pahar mare cu apa. Aceasta nu contine nici o calorie si nu veti avea probleme cu digestia. Cea mai buna metoda de a rezista tentatiei unei gustari, este, sa va amintiti cate calorii contine aceasta, si sa nu uitati cat de importanta este mentinerea greutatii corporale si in plus veti putea consuma o cantitae de hrana mai mare la urmatoarea masa.

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?