Monday, December 19, 2011

 

Dr.OZ afirma ca Mango african este un supliment de slabire eficient si seamana cu suplimentul de la Bel Nutritionals Marra


Intr-un articol scris de Dr.Oz dedicat feneilor,a afirmat ca,fructul Mango african este un supliment minune.Multi cercetatoti au incercat sa descopere fructe care sa ajute la pierderea in greutate,insa fructul Mango african a dovedit ca are avantaje unice penrtu pierderea rapida in greutate dar si pentru sanatate.
Si Bel Nutritionals Marra a lansat un supliment minune care ajuta la pierderea in greutate si care contine un ingredient foarte important alcatuit din seminte certificate de Irvingia gabonensis.Mango african contine fibre puternice,va poate ajuta sa pierdeti pana la zece kilograme si este foarte eficient in scaderea colesterolului.
Dieta cu fructul Mango african este mult folosita pentru beneficiile sale,atat pentru sanatate cat si pentru scaderea in greutate.Fructul Mango este plin de culoare,este cultivat pe coasta de vest a Camerunului si este folosit la nivel local de sute de ani.

Fructul Mango este benefic pentru stimularea organismului,are o aredere puternica a grasimilor,aduce un aport de energie in organism si astfel incurajeaza persoanele cu probleme de sanatate si kilograme in plus,la o schimbare completa a stilului de viata.

In ciuda faptului ca aceste fructe sunt folosite de multi ani pentru probleme de sanatate si pentru pierderea in greutate,recent a fost supus atentiei mass-media de Dr. Oz,care a afirmat ca persoanele obeze si supraponderale care au folosit o dieta cu fructe mango africane au slabit in medie 10-50 kilograme pe luna.De remarcat este si faptul ca nivelul colesterolului si a zaharului din sange s-au imbunatatit semnificativ.

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?