Monday, December 19, 2011

 

Mereu suntem in cautarea produselor de scadere in greutate si vrem intotdeauna rezultate rapide


Aceste rezultate rapide sunt intotdeauna in jurul nostru.Vedem pe copertile revistelor cum nu stiu ce vedeta a slabit 15 kilograme,la televizor vedem reclame cu "retete minune" de slabit intr-un timp foarte scurt.
Aceste produse inselatoare cu o actiune rapida se gasesc pe piata noastra si acest lucru aduce informatii false consumatorului.Asadar,nu acesta este modul de viata la care ar trebui sa ne adaptam pentru a avea o viata lunga si sanatoasa.

Ca sa obtii rezultate bune si de durata ai nevoie de o perioada lunga de timp.Trebuie sa adaugi vietii tale noi obiceiuri,tactici sanatoase si vei observa ca in timp va veni si rezultatele mult dorite.

Persoanele cu o obezitate majora au un stil de viata extrem de nesanatos,consuma alimente bogate in calorii si nu au nici o activitate fizica.De multe ori aceste persoane sunt controlate cand obezitatea devine periculoasa pentru sanatate,incep prin a consuma alimente care contin putine calorii fara sa faca efort fizic.Categoric,vor pierde din greutate dar asta nu este o viata normala.

Programul de scadere in greutate este lung si constant dar este sanatos.Scaderea in greutate rapida este egala cu luarea in greutate rapida.Scaderea lenta in greutate este o sansa sa o mentineti o perioada lunga de timp.Ideal este sa slabiti cel mult doua kilograme pe saptamana.Ar trebui sa fiti sceptici la programele care promit o pierdere in greutate rapida.

In scurt timp sunt sarbatorile de iarna si oamenii au inceput deja sa alerge dupa fel si fel de alimente,ca dupa sarbatori sa ia cu asalt salile de fitnes.Vizitati Justin Levine execută California Fitness Academy în Visalia Da,puteti face si asa,fiti constienti si faceti-va un stil de viata sanatos.Nu e nevoie ca fiecare zi sa fie perfecta,trebuie doar sa fiti constienti de cat,ce si cand mancati astfel incat sa profitati de avantaje pe termen lung in ceea ce priveste mentinerea greutatii corporale si o sanatate fara sa va dea dureri de cap.

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?