Friday, February 17, 2012

 

6 metode rapide si sanatoase pentru pierderea in greutate




Alimentatia defectuasa este una dintre cele mai mari greseli de dieta. Urmati aceste 6 sfaturi sanatoase si rapide pentru pierderea in greutate,obtineti rezultate eficiente pentru silueta si un organism usor.
Nu este cazul sa va infometati sau sa ardeti caloriile prin alte metode dramatice,aveti multe solutii pentru a scapa de kilogramele nedorite.Aceste metode rapide de pierdere in greutate va invata sa mancati aproape orice avand o silueta de invidiat. Renuntati la toate alimentele bogate in calorii din frigider,luati lucrurile incet,pastrati-va motivatia pentru pierderea greutatii urmand aceste metode super-simple:
1. Alimente calde pentru controlul apetitului
Nutritionistii va sfatuiesc sa va potoliti foamea cu un sandwich fierbinte sau supa.Optati pentru supa de rosii care te incarca de energie si taie pofta de mancare pentru alte alimente. Include multe legume in supa sau in retete de tip sandwich pentru a arde caloriile.
2.Consumul de ton este sanatos. Este important sa cumparati alimente sanatoase pentru a reduce numarul caloriilor.Optati pentru ton ambalat si nu in conserve ce contin ulei.Conservele contin ingrediente si grasimi nesanatoase.Tonul continr omega-3 si acizi grasi,avand un impact pozitiv asupra organismului.
3. Un fruct din gama cirticilor in fiecare zi. Pentru a stimula metabolismul este important sa se administreze vitamina C in dieta d-voastra.Sa va asigurati arderea caloriilor mai eficienta,consumati cel putin un fruct din gama citricilor pe zi.O grefa,o portocala,o lamaie va ajuta sa pierdeti in greutate,fara sa transpirati.Se poate face salate delicioase din fructe pentru a va rasfata.
4. Gemul de mere. Daca simtiti nevoia sa mancati ceva dulce,cumparati gem de mere,este bogat in vitamine si are doar 20 de calorii.Cu biscuiti din cereale integrale este un mic dejun foarte gustos sau intre mesele principale ca si gustare.
5.O zi fara carne in alimentatie. Poate vi se pare greu sa eliminati carnea pentru o zi daca sunteti mari consumatori de carne.Insa o zi fara carne va ofera sansa sa reduceti aportul de grasimi saturate.Folositi-va de acest truc lunea sau in mijlocul saptamanii, rezultatele de pierdere a greutatii nu intarzie sa apara.
6. Skip Box-cuptor Cookie-urile. Pregatiti-va singuri dulciuri cu un aport scazut de zahar pentru respectarea proiectului de pierdere in greutate.Prajiturile si torturile de la magazin contin indulcitori si grasimi saturate artificiale.Inlocuitile cu salate de fructe,briose,migdale sau serbet,deserturi care sunt reduse in calorii.

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?