Sunday, February 19, 2012

 

Expertul in fitnes,Alex Allan,explica esecurile ce au loc atunci cand tineti dieta pentru pierderea in greutate




Antrenorul de fitnes, Alex Allan,demonstreaza faptul ca,daca nu intelegi chimia creierului,pierderea in greutate va fi un esec, cu toate ca aceasta este un vis pentru milioane de americani si nu numai.In expertizarea sa a acestei probleme,Allan pune accent pe un factor foarte important pentru pierderea in greutate,dieta si suplimentele, care este ignorat de multi,dar probabil este principalul motiv pentru care milioane de oameni supraponderali nu reusesc sa piarda in greutate sau sa-si mentina kilogramele ideale pentru sanatate.
Dietele din ziaua de azi,alimentele procesate,suplimentele,sunt incompatibile cu chimia creierului si rezultatele sunt pe termen scurt pentru pierderea in greutate.

Potrivit presedintelui Alex Allan, trebuie avut grija de sanatate,de fizic, 365 de zile pe an sau chiar toata viata.In lume sunt doua categorii de oamenicand vine vorba de "a te simti bine" ;cu sensibilitate mare si cu sensibilitate redusa.Cei cu sensibilitate mai mare va cauta mai multe csituatii extreme,pentru a simti bine.Acest lucru se poate intampla mai ales in copilarie,care,binenteles ar putea fi motivul real pentru copii supraponderali si cu prebleme de greutate mai tarziu.
Alex Allan ofera o perspectiva privind motivul de ce dietele nu reusesc,ofera strategii alternative pentru a evita pofta de mancare si exlica cu ajutorul unor studii solide stiintifice.

Multe persoane cu o sensibilitate mare consuma anumite alimente bogate in grasimi pentru a satisface poftele creierului.Aceste alimente provoaca o crestere mare de insulina si este absorbita prin venele de sange crescand nivelul de diabet. aceasta este o dependenta care actioneaza similar ca si cocaina sau alte droguri puternice.

Dusmanul principal care afecteaza nivelul de zahar din sange si chimia creierului este zaharul alb rafinat.Alex Allan a mai descoperit ca o problema majora cu multe programe de dieta este accentuarea restrictiilor de alimente si consumul foarte mic de calorii zilnic.Inevitabil,aceste restrictii duc la lacomie,sentimente negative,dependenta si procesul se repeta.
Alex Allan este fondatorul http://www.exercisecandy.com ,un blog de fitness si nutritie,si se straduieste sa afiseze cele mai bune informatii despre aceasta tema fiind acreditat de Academia Nationala de Medicina Sportiva.Pe de alta parte,el are numeroase certificate in alte domenii,precum pierderea in greutate,masaj de reabilitare si performanta in sportul conditionat.

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?