Friday, February 17, 2012

 

Pastile pentru pierderea in greutate ar putea fi puse la vanzare in termen de trei ani


O pilula pentru dieta a fost conceputa de oameni de stiinta. Aceasta pilula opreste pofta de mancare,da senzatie de satietate si topeste kilogramele nedorite. Pilula de slabit" Xenical" este un medicament pentru dieta,se elibereaza pe baza de prescriptie medicala si se pare ca este deja pe piata in Marea Britanie.
Aceasta pilula previne absortia de grasimi in organism dar are si efecte neplacute cum ar fi deranjarea stomacului,intre timp au fost retrase de pe piata doua tipuri de pastile care au cauzat probleme psihice grave si deteriorarea inimii.In schimb aceasta pilula,OAP-189,este o obtiune mai sigura si mai simpla.

Inventatorul sau,profesorul Stephen Bloom,este expert si lider mondial in obezitate de la Imperial College din Londra. Chirurgia este eficienta,dar nu si fara riscuri,iar profesorul Bloom a cautat o modalitate pentru pierderea in greutate fara sa aiba loc o operatie chirurgicala.

Profesorul Bloom a inceput administrarea la volutarii obezi si supraponderali, si in patru saptamani au pierdut in greutate aproximativ 5 kilograme.El a mai specificat ca acest medicament se poate administra zilnic sau saptamanal.

Multe dintre pastilele de slabit dau reactii adverse,cum ar fi,diareea si chiar inconstienta.La aceasta pilula,efectele neplacute sunt procnozate sa fie la limita,dar ca sa ajunga pe piata trebuie sa treaca prin numeroase testari umane.La inceput,probabil,se elibereaza cu prescriptie medicala.Xenical,singura dieta cu pastile a fost cunoscuta sub numele de Alli, din 2009.

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?