Tuesday, October 8, 2013

 

8 ierburi aromatice care te ajuta sa slabesti. Afla cum actioneaza!

Ierburile aromatice nu iti sunt de folos numai in bucatarie. Printre multele beneficii ale acestor condimente naturale se numara si faptul ca te ajuta in dieta pe care vrei sa o urmezi. Aceste ierburi cu aroma puternica contin antioxidanti, flavonoide, vitamine si minerale care te ajuta sa dai jos kilogramele nedorite.

Iata cum actioneaza 8 ierburi aromatice pentru ca tu sa slabesti frumos si sanatos.

1. Menta

Menta este o planta aromatica destul de des folosita in combaterea efectelor racelii si gripei, insa ea te poate ajuta si daca vrei sa slabesti. Explicatia este data de faptul ca menta alunga poftele alimentare si reduce numarul de calorii consumate, datorita uleiurilor volatile si flavonoidelor pe care le contine.

2. Mararul

O alta iarba aromatica care da gust mancarurilor, mararul ajuta la calmarea organismului, relaxarea lui si prevenirea balonarii si a digestiei neregulate. In lupta cu excesul de kilograme, mararul actioneaza pentru accelerarea metabolismului si prevenirea retentiei de apa.

3. Patrunjelul

O alta iarba aromatica pe care o folosesti foarte des in bucatarie este patrunjelul. Are o aroma inegalabila, de aceea este folosit la scara larga drept condiment de nelipsit din ciorbe. In plus, patrunjelul contine si o cantitate mare de vitamina C, un nutrient esential in accelerarea metabolismului, topirea grasimilor si eliminarea surplusului de apa din  
 
 
Citeste articolul integral pe:  ele.ro

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?