Wednesday, October 16, 2013
Dr.Oz: Oboseala şi ameţelile, cauzate de lipsa de fier. Ce alimente să consumi
Muşchiul de vită gătit simplu conţine o cantitate însemnată de fier. Consumă-l cu moderaţie alături de alte alimente recomandate de celebrul Dr. Oz!
Tenul tău este lipsit de strălucire şi nu mai ai deloc energie? Deficienţa de fier poate să fie de vină, de aceea ar fi indicat să incluzi în dietă alimente bogate în acest mineral.
Celebrul Dr. Oz susţine că dificultatea în respiraţie, oboseala persistentă, ameţelile şi un ten tern pot să ascundă o deficienţă de fier. Ca să contracarezi aceste efecte trebuie să consumi mai multe alimente bogate în fier. Iată ce propune specialistul să incluzi în alimentaţia ta:
1. Scoicile şi midiile
Constituie o sursă importantă de fier, potrivit specialistului. De aceea le poţi include în alimentaţia ta, însă consumă-le în cantităţi moderate.
2. Muşchiul de vită
Dr. Oz susţine că fierul din produsele de origine animală se absoarbe de 2-3 ori mai uşor decât fierul din sursele vegetale. Astfel, specialistul recomandă 1-2 porţii pe săptămână de carne roşie (muşchi de vită), carne de porc slabă, peşte sau pasăre.
Citeste articolul integral pe: eva.ro
Tenul tău este lipsit de strălucire şi nu mai ai deloc energie? Deficienţa de fier poate să fie de vină, de aceea ar fi indicat să incluzi în dietă alimente bogate în acest mineral.
Celebrul Dr. Oz susţine că dificultatea în respiraţie, oboseala persistentă, ameţelile şi un ten tern pot să ascundă o deficienţă de fier. Ca să contracarezi aceste efecte trebuie să consumi mai multe alimente bogate în fier. Iată ce propune specialistul să incluzi în alimentaţia ta:
1. Scoicile şi midiile
Constituie o sursă importantă de fier, potrivit specialistului. De aceea le poţi include în alimentaţia ta, însă consumă-le în cantităţi moderate.
2. Muşchiul de vită
Dr. Oz susţine că fierul din produsele de origine animală se absoarbe de 2-3 ori mai uşor decât fierul din sursele vegetale. Astfel, specialistul recomandă 1-2 porţii pe săptămână de carne roşie (muşchi de vită), carne de porc slabă, peşte sau pasăre.
Citeste articolul integral pe: eva.ro
Labels: Stiri
Post a Comment