Tuesday, November 5, 2013
Clatite pufoase cu branza
Ingrediente
300 g branza de vaci
2 oua
200 ml lapte
150 g zahar
~300 g faina
1 lingurita praf de copt
esenta de vanilie si rom
Mod de preparare
Branza de vaci se mixeaza cu zahar pana se obtine o crema fina. Se adauga ouale unul cate unul, mixand bine dupa fiecare. Turnam laptele si esentele, omogenizam, apoi incorporam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Vom obtine un aluat de consistenta unei smantani mai groase. Intr-o tigaie unsa cu putin ulei punem cu o lingura din compozitie. Se coc la foc mediu pe ambele parti, intorcandu-le cu o spatula cu o miscare ferma. Se servesc calde, pudrate cu zahar.
sursa: bucataras.ro
300 g branza de vaci
2 oua
200 ml lapte
150 g zahar
~300 g faina
1 lingurita praf de copt
esenta de vanilie si rom
Mod de preparare
Branza de vaci se mixeaza cu zahar pana se obtine o crema fina. Se adauga ouale unul cate unul, mixand bine dupa fiecare. Turnam laptele si esentele, omogenizam, apoi incorporam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Vom obtine un aluat de consistenta unei smantani mai groase. Intr-o tigaie unsa cu putin ulei punem cu o lingura din compozitie. Se coc la foc mediu pe ambele parti, intorcandu-le cu o spatula cu o miscare ferma. Se servesc calde, pudrate cu zahar.
sursa: bucataras.ro
Labels: Stiri
Post a Comment